Lada A111

  Lada din material plastic A111:

       Dimensiuni produs: (L x l x H) 690 x 470 x 135 mm (baza perforata);

       Masa produs: 1.150 ± 30 grame;

       Materie prima: Material reciclat și coloranţi;

       Destinatie: Lada agro-alimentarã tip A111 este destinatã pentru transportul și depozitarea produselor agricole și produselor alimentare. In functie de modul de utilizare poate fi folosit ca ambalaj secundar, tertiar sau paletare.

       Inainte de utilizare lazile trebuie sa fie curatate cu grija si daca este necesar spalate si dezinfectate cu produse chimice autorizate de catre autoritatile de sanatate publica.

       La solicitarea clientului lazile agro-alimentare tip A111 din material reciclat si coloranti, pot fi fabricate în diverse culori și pot fi înscripţionate cu ajutorul mașinilor sau dispozitivelor de serigrafiat. Lada este conceputã în așa fel încat acestea se pot stivui una peste alta, fara posibilitatea de a se rãsturna în timpul transportului sau depozitarii.      Instructiunile de depozitare si transport sunt incluse in Declaratia de Conformitate ce insoteste fiecare livrare.

       Tipul de productie in care pot fi folosite lazile: manual sau automatizat. 

     

       Declaratie de conformitate pentru produsul: „Lada A111”:

       Prin prezenta certificam ca produsele mai sus mentionate au fost fabricate conform tehnologiei, din materii prime corespunzatoare, respectand fisa tehnologica si desenul tehnic existente la nivelul firmei si corespund scopului pentru care au fost create, conform fisa produs. 

       Asiguram, garantam si declaram ca produsele mai sus mentionate nu pun in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produc un impact negativ asupra mediului si corespund cerintelor HG nr. 1197/24.10.2002 (actualizata).

       Conditii de utilizare a lazilor:

       Lazile pot fi utilizate pentru ambalarea, depozitarea si transportul produselor alimentare preambalate (paine, produse de panificatie, patiserie etc). La utilizarea lazilor se vor respecta urmatoarele reguli:

          -  nu se vor supraincarca lazile;

          -  manipularea si manevrarea lazilor incarcate se va face prin apucare de manerele laterale;

          -  este interzis transportul lazilor prin tragere pe orice tip de suprafata abraziva; transportul lazilor trebuie facut numai pe carucioare si/sau paleti;

          -  este interzisa aruncarea sau lovirea lazilor cu/de corpuri dure;

          -  depozitarea lazilor se va face in locuri ferite de actiunea surselor de caldura si inghet;

          -  lazile trebuiesc stocate in interior sau adaposturi si protejate de actiunea directa a razelor solare si de ploaie;

          -  transportul lazilor se va face cu mijloace de transport acoperite. 

  Referinte specifice

  Contact prin WhatsApp