Folie stretch manuala, rola de 2 kg, latime 50 cm, grosime 23 my

  Folie stretch manuala, latime 50 cm, grosime 23 my, masa neta 1,9 Kg, tub carton de 100 g, intindere minim 150%. Materie prima: LLDPE material virgin 100%.

  Folie stretch manuala transparenta, latime 50 cm, grosime 23 my:

       Masa bruta produs: 2 kg,    masa neta produs: 1,9 kg    ,   

       Masa tub carton: 100 g,   diametru tub carton: 50 mm

       Lungime (netensionata): 180 m

       Intindere (elongatie): minim 150%, maxim 180%.

       Materie prima: LLDPE material virgin 100%

       Metoda de obtinere: extrudare

       Destinatie: Folia stretch manuala este destinata pentru ambalarea sau infolierea produselor sau paletilor cu produse, in vederea transportului si a depozitarii.

       

       Declaratie de conformitate pentru produsul: „Folie stretch manuala transparenta, latime 50 cm, grosime 23 my”:

       Prin prezenta certificam ca produsele mai sus mentionate au fost fabricate conform tehnologiei, din materii prime corespunzatoare, respectand fisa tehnologica si desenul tehnic existente la nivelul firmei si corespund scopului pentru care au fost create, conform fisa produs. 

       Asiguram, garantam si declaram ca produsele mai sus mentionate nu pun in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produc un impact negativ asupra mediului si corespund cerintelor HG nr. 1197/24.10.2002 (actualizata).

       Indicatii:

  -       Se va evita depozitarea produsului sub actiunea directa a razelor solare sau in apropierea unor surse de caldura

  -       Dupa deschiderea ambalajului original, produsul ramas nefolosit se va depozita astfel incat sa se evite depunerea prafului pe sauprafata acestuia

  Referinte specifice

  Contact prin WhatsApp