Lada A103

   1.          Lada din plastic A103:
   2.          Dimensiuni produs : (L x l x H) 530 x 350 x 235 mm
   3.          Masa produs : 1.220 ± 30 grame
   4.          Materie prima: material reciclat și coloranţi.
   5.  
   6.             Destinatie: Lada agro-alimentara tip A103 este destinatã pentru transportul și depozitarea produselor agricole și produselor alimentare.
   7.             In functie de modul de utilizare poate fi folosit ca ambalaj secundar, tertiar sau paletare.
   8.             Inainte de utilizare lazile trebuie sa fie curatate cu grija si daca este necesar spalate si dezinfectate cu produse chimice autorizate de catre autoritatile de   sanatate publica.
   9.             La solicitarea clientului lazile agro-alimentare tip A103 din material reciclat si coloranti, pot fi fabricate în diverse culori și pot fi înscripţionate cu ajutorul mașinilor sau dispozitivelor de serigrafiat.
   10.             Lada este conceputa în așa fel încat acestea se pot stivui una peste alta, fara posibilitatea  de a se rãsturna în timpul transportului sau depozitarii.
   11.             Instructiunile de depozitare si transport sunt incluse in Declaratia de Conformitate ce insoteste fiecare livrare.
   12.    Tipul de productie in care pot fi folosite lazile: manual sau automatizat. 
   13.  
   14. Declaratie de conformitate pentru produsele: „Lada A103”:
   15.       Prin prezenta certificam ca produsele sus mentionate mai sus au fost fabricate conform tehnologiei din materii prime corespunzatoare, respectând fisa tehnologicã si desenul tehnic existente la nivelul
   16. firmei si corespund scopului pentru care au fost realizate — conform fisa produs.
   17.       Asiguram, garantam si declaram ca produsele sus mentionate nu pun în pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produc un impact negativ asupra mediului si corespund cerintelor H.G. nr. 1197/24.10.2002 (actualizata).
   18. CONDITII DE UTILIZARE A LAZILOR
   19.       Lazile pot fi utilizate pentru ambalarea, depozitarea si transportul produselor alimentare preambalate ( paine, produse de panificatie, etc).
   20.       La utilizarea lazilor se va tine cont de urmatoarele reguli:
   21. - nu se vor supraincarca lazile;
   22. - manevrarea lazilor incarcate se face prin apucare de manerele laterale;
   23. - este interzis transportul lazilor prin tragere pe orice tip de suprafata abraziva, transportul trebuie efectuat numai pe carucioare sau paleti;
   24. - este interzisä aruncarea sau lovirea lazilor cu/de corpuri dure; depozitarea lazilor se va face în locuri ferite de actiunea surselor de caldura si înghet; lazile trebuie sa fie stocate in interior sau adaposturi, protejate de lumina directa a soarelui si de ploaie;
   25. - transportul lazilor se face cu mijloace de transport acoperite.

  Referinte specifice

  Contact prin WhatsApp